o nama

Studio Atrium je arhitektonski biro koji je 2009.godine osnovao d.i.a. Milan Vučetić.

Osnovna delatnost biroa je projektovanje kolektivnih i individualnih stambenih objekata, poslovnih i komercijalnih objekata, magacinskih hala. Osim projektovanja objekata, Studio Atrium se bavi i izradom projekata enterijera privatnih kuća, vila, lokala, butika, kafića, restorana, wellness centara, kao i izradom nameštaja.
Kao kompletno rešenje nudimo i varijantu ključ u ruke –  od idejne skice preko projekta enterijera pa sve do završnih enterijerskih radova. Ono što zamislimo možemo i da izvedemo sa ekipom proverenih majstora sa višedecenijskim iskustvom.

Usluge koje pružamo:

radovi na rušenju, demontaži, vodovod i kanalizacija, elektroinstalaterski, izolaterski, keramičarski, podopolagački, gipsarski, molersko-farbarski, staklorezački, stolarski…


Milan Vučetić, dia

direktor

Diplomirao 2000. godine na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a kao veliki zaljubljenik u drvo, od 1997. pa sve do 2003. bavi se izradom nameštaja, a upravo to iskustvo mu kasnije pomaže u izradi mnogobrojnih projekata enterijera.
Od 2002.godine radi individualne projekte pod okriljem firme GOTEX, u kojoj je bio direktor, a 2009. osniva sopstveni biro “STUDIOATRIUM” .

Share
Share